IWIW klubom

Írországi Magyarok Közössége

Facebook

Magyar szolgáltatók Írországban

Iratkozz fel a listára, így folyamatosan tudod figyelni a magyar érdekeltségű vállalkozások akcióit, valamint ha szükséged van bármilyen szakemberre, egyszerűen utána nézhetsz, hogy a környezetedben esetleg magyar szakembert találsz e.A lista folyamatosan bővül.

Friss topikok

  • Dubbud: SZIA! Írtam facen (2016.06.06. 12:02) Kérdezz-felelek
  • Angéla S Alt: Sziasztok..segítségre lenne szükségem..mi történik ha llejart a jogsim es megfog a rendőr??Bíróság... (2014.11.01. 17:47) Jogosítvány
  • cukornita: @Gyöngyi Maka: Dublin 8 mint ahogy a tobbi kerulet is eleg nagy, nem tudom neked pontosan megmon... (2014.05.25. 11:15) Dublini kerületek
  • Ivy13: Köszönöm szépen a gyors reagálásodat :) Kedves tőled :) (2013.01.26. 10:11) Milyen dokumentumokat érdemes magunkkal hoznunk?
  • marika72: @cukornita: Kedves Cukornita, Köszönjük szépen a válaszokat mindkét témában, ez alapján megprób... (2012.05.07. 23:22) Első szülői értekezlet

Ezekről írtam

Tartalom

Dublini útvonaltervezés tömegközlekedéshez

2012.11.22. 08:24 | cukornita | komment

Címkék: közlekedés busz dublin villamos bicigli információk írország útvonaltervező dublin.bus

Bizonyára más is volt már olyan helyzetben, hogy el akart jutni A-ból B-be, de hiába is van a DublinBus honlapján az útvonaltervező, ha a kiindulási és érkezési cím nem egyetlen egy busz útvonalán van, akkor nem dob ki semmilyen megoldást.Még akkor is használhatatlan, ha mindkét cím buszútvonalon van, de mondjuk át kell szállni egyik buszról a másikra.

Nemrégiben ráakadtam egy oldalra,a Hit the Roadra, ahol nagyon egyszerűen használható útvonaltervezővel van dolgunk.Kiindulási és érkezési cím beírása után azonnal kidobja a lehetséges útvonalakat, milyen buszokat kell igénybe vennünk, és ha valamelyik megtetszik, nem csak a busz számát írja be, hanem egyből át is visz a DublinBus honlapjára, ahol a busz indulásának idejét csekkolhatjuk.

A Hit the Road linkje

A bejegyzés trackback címe:

https://cukornita.blog.hu/api/trackback/id/tr84794991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása